Ai Media Network adalah sebuah syarikat bumiputera berdaftar yang menjalankan perniagaan secara sepenuh masa. Menyediakan perkhidmatan di seluruh Malaysia. Menjadikan hobi & minat yang mendalam dalam dunia produksi video dan fotografi sebagai kerjaya.. Jatuh dan bangun dalam industri ini banyak memberi kami akan erti disiplin dalam memberikan perkhidmatan yang terbaik.

Walaupun ramai yang menawarkan perkhidmatan yang serupa, namun kami sentiasa percaya bahawa disiplin dan kerja kuat inilah yang akan membezakan kami dengan pesaing. Melalui keazaman inilah kami akan membalas kepercayaan pelanggan-pelanggan dengan tekad setingkat lebih baik.

Kepakaran Kami Kami juga mempunyai kepakaran dalam merakamkan detik-detik bersejarah majlis-majlis rasmi orang kenamaan dan jugak persendirian, termasuk sektor kerajaan dan korporat. Mempunyai krew-krew yang terlatih dan sentiasa peka terhadap keperluan pelanggan.

Selain daripada fotografi dan videografo,kami juga mempunyai tenaga pengajar dalam bidang asas DSLR dan pengendali drone. Terima kasih kerana anda sudi berkunjung di laman sesawang kami ini. Di laman ini juga kami kongsikan maklumat-maklumat terkini berkaitan dengan kursus-kursus anjuran kami bersama pihak-pihak yang mahir dalam bidang fotografi.

Sebarang pertanyaan :

► 0142550309 (Azman Ishak)
► 013-207 4359 (Syukry)

Terima Kasih.